Kolo na zkoušku

Chcete si vyzkoušet jak se jezdí na městském kole tokyobike? Nestačí vám krátká projížďka? To není problém! Naše kola je možné si půjčit na 2 hodiny i celý víkend.

Chcete si městské kolo tokyobike vyzkoušet? Chcete si udělat rodinný výlet? Zvažujete koupi, ale nevíte jistě, který model chcete?

Výpůjčky kol jsou u nás možné po předchozí rezervaci v naší otevírací době.

Rezervace přijímáme telefonicky na 604 784 038, e-mailem na info@urbane.cz nebo online v rezervačním systému

Jak probíhá výpůjčka městských kol?

Naše kola si můžete půjčit na 2 hodiny, 4 hodiny nebo na celý den, v pracovní dny i o víkendu (jen celodenní výpůjčky). Po individuální domluvě jsou možné výpůjčky i na více dní, podmínkou je, že musíte zajistit bezpečné uschování kola na noc v zamykatelném vnitřním prostoru.

Rezervaci vytvoříte buď online, kde vidíte dostupnost jednotlivých kol, nebo na telefonu 604 784 038 či emailem na info@urbane.cz. Výpůjčku platíte hotově nebo kartou při předání kola.

Kolo vám předáme na naši provozovně v Karlíně. Při předání kola vás pečlivě zaškolíme, ukážeme vám všechny prvky a funkce kola, poučíme vás o bezpečnosti.

Před předáním kola podepíšeme stručnou smlouvu o výpůjčce. Budete potřebovat občanský průkaz pro ověření totožnosti a hotovost pro složení depozitu (5.000,-).

Pokud se do městského kola tokyobike zamilujete a rozhodnete se pro jeho nákup od nás, cenu výpůjčky vám odečteme od prodejní ceny kola.

Chcete udělat rezervaci nebo se nás na něco zeptat? Volejte na 604 784 038 nebo pište na info@urbane.cz.