Příběh značky III. - POC

Víte, co má společného bezpečí Ester Ledecké a komfort městského cyklisty? Ne? Pak čtěte dál. Představujeme POC Commuter!

Značka POC vznikla v roce 2005 ve Švédsku a rychle se stala předním výrobcem sportovních ochranných doplňků pro zimní sporty a cyklistiku.

Vybavení POC se vyznačuje unikátní kombinací špičkové ochranné technologie a moderního designu. Firma neustále vyvíjí nová patentovaná řešení, která často přesahují běžné bezpečnostní standardy a normy. Za krátkou dobu své existence značka nasbírala nespočet prestižních ocenění na sportovních veletrzích a designových soutěžích.

V nabídce značky ale kromě přileb a chráničů najdete také lifestylové oblečení. A právě tady dostala prostor kolekce POC Commuter, zaměřená na městskou cyklistiku a aktivní pohyb ve městě.

Produkty v této limitované edici jsou v Čechách a na Slovensku dostupné exkluzivně pouze v obchodě tokyobike praha.

POC Malmö
Naším jednoznačným favoritem a bestsellerem je pláštěnková parka Malmö. Unosíte ji nejen do deště a na kolo. Všestranná bunda je vyrobena z vodě a větru odolného, současně ovšem také vysoce prodyšného materiálu (10.000 mm vodního sloupce / 15.000 g / m2 / 24 h). Zůstanete tak v suchu za každého počasí. Pláštěnka má řadu inovativních bezpečnostních prvků, které jsou decentně zakomponovány do designového vzhledu městské parky. Skladem u nás najdete dámské i pánské varianty ve třech barvách.

POC Oslo
Sportovněji střiženou alternativou je nepromokavá lehká bunda POC Oslo. Stejně jako u parky Malmö zajišťuje vodě odolný a vysoce prodyšný materiál komfortní nošení po celý den. Kvalitní bezpečnostní prvky pak oceníte zejména na kole.

Pro komplexní ochranu před nepříznivým počasím jsou zde kalhoty POC Oslo.

Prohlédněte si i další produkty z kolekce Commuter.

POC Paris

POC Antwerp

Celou nabídku produktů POC Commuter najdete v kategorii Lifestyle / Oblečení.