tokyobike sample sale

Nepropásněte příležitost užít si babí léto na svém vlastním městském kole tokyobike. / Don’t miss the opportunity to enjoy indian summer riding your own tokyobike urban bicycle.

Užívejte si babího léta plnými doušky! My vám k tomu nabízíme jedinečnou příležitost pořídit si městské kolo tokyobike se slevou až 20%. Stačí navštívit naši prodejnu ve vestibulu stanice metra Křížíkova a rozhodnout se, který model je ten pravý pro vás. Na výběr je z výstavených a testovacích kol.

To enjoy the indian summer to its full let us offer you an unique opportunity to get a tokyobike urban bicycle with discount up to 20%. Just visit our showroom in Karlin and pick the model that fits you the best. You can choose from all floor models including display bicycles, test rides, and slightly used, but well loved tokyobikes.


Nabídka platí do 14.10.2016 nebo do vyprodání zásob. Sleva se vztahuje na vybrané modely. Na kola je poskytována standardní záruka 24 měsíců od data prodeje. / Offer is valid through October 14, 2016 or until the supplies last. Discount applies to selected models. All bikes are covered with standard 24 month warranty.