Představujeme kolekci Thousand Jr.

Novinka, na kterou jsme sami netrpělivě čekali, je konečně tu! Californská značka Thousand přišla s první kolekcí dětských přileb Junior, které už brzy dorazí také k nám do tokyobike!

Menší helmy pro děti v naší nabídce dlouhodobě chyběly a byly často poptávané právě ve stejném designu jako jsou oblíbené dospělé modely od značky Thousand. O to větší radost máme, že tato firma přišla s dětskou kolekcí Junior, kterou u nás očekáváme na konci dubna 2021.

Designéři šli přímo ke zdroji - za spoustou dětí, aby stvořili přilbu, kterou děti budou chtít nosit a vy je nebudete muset uplácet, aby si ji nasadily. Vznikla tak helma ve 4 svěžích barvách pro děti od 5 do 11 let. A my ještě dodáme, že obvod v rozmezí 49 až 53 cm padne i těm, pro které je dospělé S stále trochu velké :)

Také se už nemůžete dočkat? Objednat dětské přilby Thousand Jr. můžete teď hned zde.

Přilby jsou certifikovány a splňují veškeré bezpečnostní normy EU pro jízdu na kole, kolečkových bruslích a skateboardu. Jsou opatřeny 6 větracími otvory pro lepší cirkulaci vzduchu, protože všichni víme, jak se děti snadno zpotí.

Pořiďte svému dítěti přilbu, která s ním vyroste. Helma Thousand Jr. je dostupná pouze v jedné univerzální velikosti, ale díky nastavitelnému systému s utahovacím kolečkem vydrží roky.

Pro snadné a pohodlné používání (stejně jako u dospělých verzí) nechybí jednoduché magnetické zapínání, ani měkké řemínky z veganské koženky.

Poslední vychytávkou jsou snímatelné reflexní nálepky, které bude možné k přilbám zvlášť dokoupit. Nechte děti, ať si vyšperkují svou novou helmu podle vlastní fantazie, navíc to bude zábava!

Teď už se jen stačí trefit do barvy, tak která to bude - Blazing Blue, Going Green, Power Pink nebo Standout Sparkle? A společné dobrodružství třeba na kole může začít!