Vybrané srdcovky na Valentýna

Blíží se svátek zamilovaných a ať už 14. únor slavíte nebo vás nechává chladnými, vybrali jsme pár kousků z našeho e-shopu, které si zamilujete nejen na Valentýna. Ve výběru najdete tipy na netradiční valentýnské dárky i must-have kousky nejen pro milovníky kol.

Srdce pro vašeho cyklomazlíčka
Začneme rovnou tím, co jsme si původně chtěli nechat jako bombu na konec. Ale tenhle designový držák na kolo je prostě láska a taky doslova srdce naší karlínské prodejny. Vzdušná ocelová konstrukce je potažena téměř neviditelným plastovým krytem, který chrání lak před poškrábáním a překvapivě unese až 25 kg.


Darujte originální doplněk, který rozzáří oči všem cyklistům i milovníkům českého designu. Jasně, tohle srdce je totiž od českého designéra Martina Foreta a ověnčené mezinárodními cenami za design.

Kinto termosky pro všechny
Japonskou značku Kinto, která spojuje minimalistický design a funkčnost možná už znáte. Dvouplášťové termosky Day Off udělají radost všem, co mají rádi svou láhev s pitím po ruce. Má praktické úchytné víko a široké hrdlo, kam se dobře vejde i led s citronem.

Termohrnky To Go v pastelových barvách zase ocení ti, kteří bez kafe na cestu neudělají ani krok. Dobře se vymývají a vaši oblíbenou kávu nebo čaj udrží až hodinu teplou. Praktická stylovka a jednorázové kelímky nemají šanci.

Stylové přilby do města
Ještě pořád dost cyklistů brázdí městskou džungli na kole bez helmy, to je známá věc. Mít chráněnou hlavu a přitom se na kole dobře cítit a neztratit styl není lehké vybalancovat. Vyřešit to mohou elegantní přilby značky Thousand, které jsou lehké, funkční a designované v jezdeckém stylu. Možná to není nejromantičtější dárek k Valentýnu, ale obdarovaní v něm budou v bezpečí a ve městě zazáří!

Zářivostí nejen proti šedi všedních dnů
I v maličkostech je síla. Vybrali jsme drobnosti, které za málo peněz dokážou udělat velkou parádu. Ať už to jsou hravé reflexní pásky, barevná světýlka s gumičkou či klipem na připevnění nebo lepící reflexní nálepky značky Bookman. Na kole vám to bude slušet, ale hlavně budete vás už nikdo nepřehlédne. Pouze k dostání v našem karlínském showroomu.