Vánoční průvodce tokyobike

Ani letos vás nenecháme na holičkách. Náš průvodce vánočními dárky je tu a s ním výběr toho nejlepšího (nejen) pro milovníky městských kol!

Ally Capellino
Ve znamení udržitelnosti a originálního designu je tu kolekce Packable od londýnské značky Ally Capellino. Kompletní nabídku ultralehkých skládacích batohů a tašek z recylkovaných materiálu hledejte zde

tokyobike Sport
Doslova přímo pod Vánoční stromeček dorazí poslední letošní novinka tokyobike Sport v nových barvách - Cactus Grey a Garage Navy. Kolo umíme doručit až k vám domů - detaily doručování kol naleznete zde.

7Roads Bags
Letošní největší srdcovkou je pro nás objev ukrajinské značky 7Roads. Příběh Eleny a Stanislava je protkaný cyklistikou a skvělými nápady. Jsme opravdu rádi, že v těchto nelehkých dobách můžeme přispět k plnění jejich snů a současně vám přinést tu nejlepší kvalitu. Brašny na míru vyráběné pro tokyobike Praha koupíte pouze u nás, zde.

Thousand Heritage Speedway Creme
Nejnovějším přírůstek do rodiny přileb Thousand je u nás Heritage Speedway Creme. Barevná kombinace s odkazem na zlatá 60. léta 20. století je dostupná v dospělé i dětské verzi. Obě naleznte v naší nabídce přileb.

Světla Thousand Traveler
Naši přátelé z Kalifornie nezahálí a letos si pro nás připravili i zbrusu novou kolekci světel. My tak máme tu čest nabídnout vám kompaktní USB dobíjecí světla Traveler. Stačí si vybrat tu správnou barvu zde.

tokyobike Paddle
Nejkrásnějším dárkem jsou pro každého rodiče rozzářená očka dětí. Právě pro ty nejmenší cyklisty máme připravena odrážedla Paddle.

ponožky Nishiguchi Kutsushita
Co by to bylo za Vánoce, kdyby mezi dárky nebyl alespoň jeden pár ponožek? Vsaďte na tradiční výrobu a nejkvalitnější přírodní materiály. Nohy v teple ocení každý. Naši nabídku ponožek naleznete zde.

Dárkové poukazy
Sázka na jistotu? Dárkové poukazy! Zvolte si libovolnou hodnotu a zbytek nechte osudu. Naše dárkové poukazy nemají omezenou platnost. Objednávejte jednoduše zde.

Doprava na všechny objednávky je v rámci ČR zdarma.

Netrefili jste se? Nevadí, dárky od nás můžete vyměnit nebo vrátit do 31.1.2023

Dodání do Vánoc garantujeme na objednávky obdržené nejpozději v úterý 20.12.2022. Objednávky obdržené po tomto datu doporučujeme vyzvednout osobně v naší karlínské prodejně zde.