Podpora malých podniků

Malí podnikatelé v Česku a na Slovensku momentálně procházejí velkou krizí. Kamenné prodejny a provozovny jsou kvůli šíření koronaviru uzavřené. Není jisté, jak dlouho aktuální nouzová situace potrvá a zda ji vůbec dokáží překonat. Vznikl proto online seznam malých podniků, kde najdete informace o způsobech, kterými jim můžete pomoci.

Děkujeme agentuře ArtsPeak, která přišla s iniciativou #malynakupvelkapomoc s cílem podpořit v této nelehké době malé nezávislé podniky.

Na webu projektu naleznete krátké představení všech zúčastněných podniků i návod, jak jim můžete pomoci.

Stránka navazuje na instagramovou výzvu #malynakupvelkapomoc #shopsmallhelpbig s cílem pomoci s výběrem malých firem (tedy těch, které nezaměstnávají více než 50 osob a jejichž obrat nepřesahuje 10 mil EUR), značek, výrobců, obchodníků, poskytovatelů služeb a gastronomických provozů s možností prodeje online a doručení domů.

Provoz naší karlínské prodejny je vládními opatřeními také omezen, a proto jsme si pro vás připravili speciální nabídku.

Všechny objednávky z našeho eshopu mají doručení kurýrní službou zdarma.

Navrch k tomu, máte na případné vrácení zboží o dva týdny déle. Místo obvyklých 14 dní můžete nyní vracet zboží zakoupené prostřednictvím eshopu 30 dní.

Na nabídku se nevztahují žádné další podmínky. Jednoduše si objednáte, zaplatíte a my vám zbožíme doručíme na adresu!