Těšíme se na podzim!

Připravili jsme pro vás celou řadu tipů, jak se nenechat zaskočit rozmary počasí. Po krásném létu si tak můžeme společně užít barvami hrající podzim!

Novesta Rubber Sneakers
Naprostou novinkou letošního podzimu jsou u nás pogumované tenisky Novesta Rubber Sneakers. Ručně vyráběné boty vznikají tradičním způsobem již od roku 1939. Tahle klasika by neměla chybět ve vašem podzimním botníku. Dostupné jsou u nás ve třech barvách – modré, černé a krémové.

Ponožky Nishiguchi Kutsushita
Hitem loňské sezóny byly jednoznačně ponožky od japonské značky Nishiguchi Kutsushita. Pletené ponožky vyráběné z materiálů té nejvyšší kvality (organická bavlna, kašmír, vlna a další). Jejich hebkost a teplo si prostě zamilujete. Dostupné modely naleznete zde.

POC
Pro každého, kdo nechce, aby ho podzimní počasí zastavilo od obvyklých pochůzek či jezdění na kole je tu naše klasika – kolekce švédské legendy POC Commuter. Nepromokavé bundy a kalhoty jsou nyní dostupné s výraznou slevou. Kompletní nabídku naleznete zde.

Kinto
Co si budeme povídat, podzimní dny už umí být chladné. Pokud chcete mít po ruce teplý nápoj, nejlépe celý den, máme pro vás na výběr z celé řady termosek Kinto. Minimalistický design potěší oko a jejich dvoustěnný plášť podrží teplotu nápojů, tak jak je máte rádi! Termosky naleznete mezi doplňky zde.

Goodordering Monochrome Eco
Batohy Goodordering jsou zárukou neotřelého designu a praktičnosti. Řada Monochrome nabízí dokonalou vodotěsnost díky použitým materiálům (nylon a recyklované PET lahve). Nemusíte se tedy bát, že vás na cestách městem překvapí déšť ani sníh. Svůj nový batoh Goodordering najdete v naší nabídce zde.

Knog Cobber Lil
Nebuďte na kole jako netopýr! Být dobře vidět a dobře vidět se rozhodně vyplatí. Z celé řady světel, která v naší nabídce najdete, vybíráme novinku od australských inovátorů Knog – Cobber Lil. Výkon sbalený do miniaturní podoby dělá z tohoto USB dobíjecího světla skvělého parťáka pro potemnělé podzimní jízdy. Všechna světla září v našem obchodě zde.

Blatníky
Ano, na našich kolech máme nejraději jejich minimalistický design. Nicméně trocha praktičnosti neuškodí ani tokyobike. Blatníky z naší vlastní produkce dokonale kopírují obvod kola tak, aby neurazily ani toho největšího puristu. Přesvědčte se sami zde.