Cyklo vánoce

Pokud hledáte dárek pro cyklistu, není nic jednoduššího! Přesto tápete? Stačí mrknout na náš výběr, který vás už navede k tomu pravému cyklistickému.

I když je běžný sortiment tokyobike více zaměřen na městskou cyklistiku, níže najdete praktické dárky, které využije každý cyklista, bez ohledu na styl nebo typ kola.

Multifunkční sada nářadí na kolo značky Silca potěší každého, kdo rád udržuje svůj bicykl ve formě a sem tam potřebuje na svém parťákovi něco dotáhnout a seřídit.

>> Koupit sadu nářadí na kolo Silca

Největší parádu ze všech praktických dárků pro cyklisty udělá určitě zvonek Spurcycle Compact. Odlehčená verze si zachovala svůj jedinečný zvuk, který bude doznívat ještě dlouho za jezdcem. Efektní, přitom taková blbost :)

>> Koupit zvonek na kolo Spurcycle Compact

Světlo s přidanou hodnotou. To je Laserlight Beryl s technologií laserového paprsku ve tvaru kola, který je promítán do mrtvých úhlů. Světlo, které pro jízdu na kole úplně nepotřebujete, ale chcete! Za nás top dárek pro městského cyklistu.

>> Koupit laserové světlo na kolo Beryl

Elegantní nožní pumpička se všemi vlastnostmi klasické dílenské pumpy, ale o polovinu lehčí. Čistě praktický dárek převlečený za designovou trofej, která rozhodně neskončí schovaná ve skříni!

>> Koupit nožní pumpu Lezyne

Bike parku pro všechny, kteří nechávají své kolo venku a drásá jim to nervy. S tímhle ochranným obalem bude kolo v bezpečí a schované před nepřízní počasí i zvědavými pohledy.

>> Koupit obal na kolo Bike Parka

Ferrari mezi přilbami, to je do detailu propracovaná helma Thousand. Nadčasový design, skvělá funkčnost v podobě technologie pro zvýšenou ochranu hlavy a odnímatelné LED světlo.

>> Koupit přilbu Thousand Chapter

A co nové kolo? Cyklistů, kteří po městě jezdí na svém starším silničním kole, zatímco sní o tom městském, není málo. Classic Sport se líbí snad úplně všem a navíc - kola konečně máme skladem!


>> Koupit tokyobike Classic Sport