Nezbytnosti z tokyobike

Není cyklista jako cyklista! Těch ryze městských jezdců dnes rapidně přibývá a tak i ve výběru vhodných dárků je to samostatná kategorie. Vedle funkčnosti a kvality hraje neméně důležitou roli také design.

Městská cyklistika je životní styl a k němu samozřejmě patří i specifické produkty. Pokud chcete obdarovat právě městského cyklistu, pak jste tady správně.

Doporučujeme udělat radost také sobě! Proč ne třeba úplnou novinkou v naší nabídce modelem Calin. Stejně jako jeho starší bráška Mini Velo je snadno přenosný, skladný, stvořený pro hbitou jízdu městskou džunglí.

>> Koupit tokyobike Calin

Kvalitní batoh od značky Goodordering, který můžete připnout také na nosič kola odlehčit tak vašim zádům. Díky použitému materiálu a rolovacímu zapínání se dovnitř nedostane ani kapka.

>> Koupit batoh Goodordering Rolltop Backpack

Jezdíte na kole do práce za každého počasí a postrádáte funkční, ale stylovou pláštěnku? Pak si na seznam přání napište tuhle skvělou parku od švédské značky POC. Máme dámské i pánské provedení ve třech barvách.

>> Koupit pláštěnku POC Parka Malmö

Univerzální světlo Beryl 2v1 se širokým využitím, které lze upnout téměř kamkoliv a podle potřeby využít přední bílé nebo zadní červené svícení. Dárek, který se neztratí.

>> Koupit blikačku Beryl Pixel

Skvělým dárkem je také termoska od Kinto na sport a celodenní aktivní pobyt ve městě. Objem 800 ml a dvojitá stěna udrží váš nápoj ve správné teplotě po celý den.

>> Koupit Kinto Active Tumbler

Žádný zimní cyklista nevyjede bez rukavic! Pořiďte mu pletené rukavice, které v sobě snoubí japonskou tradici a funkčnost. Stylový praktický dárek na běžné nošení i na kolo. Konečky prstů navíc umožňují ovládání dotykové obrazovky telefonu.

>> Koupit rukavice Evolg