tokyobike sample sale

Na novou sezónu nové kolo! Nenechte si ujít jedinečnou příležitost pořídit tokyobike za zvýhodněných podmínek a vyjeďte vstříc přicházejícímu jaru na svém vlastním městském kole! Poprvé od roku 2017 je tu opět výprodej předváděcích kol.

Svůj vysněný model si můžete vybrat v našem karlínském showroomu pouze od úterý 3. 3. do soboty 7. 3. Slevy se pohybují v rozpětí 10 až 40% podle konkrétního kola. Vybírat můžete z kol, která pouze zdobí naši prodejnu, sloužili pro testovací projížďky, ale i kousky, které už nějaký ten kilometr po městě mají za sebou. Každopádně v nabídce jsou reprezentanti všech modelů od Classic Sport, přes Bisou, po Mini Velo a dětská kola Little.

Všechna kola jsou v perfektním funkčním stavu, některá pochopitelně nesou známky používání. Ke každému kolu poskytujeme záruku (rozsah je určen podle konkrétního kola). Akce je limitovaná pouze na uvedený termín. Tak neváhejte a stavte se za námi v tokyobike! Jedno jestli pro své nové kolo, doplněk nebo jen omrknout, jak jsme showroom po zimním spánku přestavěli.

Těšíme se na Vás!