Soutěž s tokyobike

Kde je tokyobike?
Poznáváte oblíbené místo na fotografii, kde jsme výjimečně bez lidí zachytili model Classic Sport z limitované edice? Pak zkuste štěstí a zapojte se do naší soutěže na Instagramu! Podmínky účasti a výherní cenu se dozvíte v článku níže. Good luck!

Sledujte náš účet tokyobikepraha na Instagramu! To je jediná podmínka pro účast v naší další soutěži. Pak už totiž stačí poznat místo, kde jsme vyfotili Classic Sport z limitované série v barvě Champagne a správnou odpověď samozřejmě napsat do komentáře pod instagramový příspěvek. Soutěž potrvá až do 1. září 2020, kdy ze správných odpovědí vylosujeme jednoho výherce. A co že je v sázce? Vybrali jsme ledvinku Bum Bag od londýnské značky Goodordering.

Jedná se o novinku v naší nabídce velmi oblíbených batohů a brašen značky Goodordering. Udělá radost milovníkům urban stylu, eko nadšencům i cyklistům, kteří ocení její praktičnost a využití na kolo. Je totiž vyrobena z recyklovaných PET lahví a díky vysoce kvalitnímu nylonu a pogumovaným zipům nepromokne ani v tom největším slejváku.

V minimalistickém černém provedení ji navíc utaháte k jakékoliv příležitosti, na kolo, na výlet, k sukni, na rande, procházku, kafe i do kina. Cyklisté vydávající se do neznáma mohou využít připnutí na řídítka, kdy se díky průhledné kapse na zadní straně z ledvinky rázem stane nepromokavý držák na telefon s navigací nebo třeba papírovou mapu.


Že takový kousek musíte mít? Tak hodně štěstí v soutěži nebo na viděnou u nás v obchodě :-)